FŐOLDAL

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felhívása


 

logo0311

 

MEZŐGAZDASÁGI, FELSZÍNI VIZEKBŐL TÖRTÉNŐ ÖNTÖZÉSI VÍZIGÉNY

 FELMÉRÉS

Tisztelt Tagunk!

A mezőgazdasági célú vízszolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdász hálózatán keresztül 2014. március 10-20. között felméri a mezőgazdasági célú felszíni vizekből kielégíthető vízigényeket. A felméréssel az a célunk, hogy a NAK tagsága által a felszíni vízkészletből öntözési célra igényelt vízmennyiség és az igénylők körének feltérképezésével tájékoztatást adjunk a minisztérium számára a meglévő öntözőcsatorna hálózatból 2014-ben nagyobb beruházás nélkül is kielégíthető vízmennyiség nagyságrendjéről és a vízkivételek helyéről.

Továbbá, hogy jelezzük a gazdák távlati vízigényeit is, azok kielégítéséhez szükséges fejlesztések előkészítése érdekében. Ennek érdekében a NAK megyei rendezvények keretében, a falugazdászokon, illetve települési agrárgazdasági bizottságokon (TAB) keresztül országos felmérést végez!

A felmérésről szóló tájékoztató az önt érintő megyében a későbbiekben meghatározott helyszínen és időpontban kerül megrendezésre. Kérjük a falugazdászoknál elérhető adatlap és kérdőív kitöltésével segítse munkánkat! A kitöltött adatlapot a helyi falugazdásznak, vagy TAB elnöknek juttathatja el, illetve a rendezvényeinken személyesen is leadhatja azokat. Amennyiben kérdése merül fel a kitöltéssel kapcsolatban, úgy a meghirdetett rendezvényeken, illetve falugazdászaink ügyfélfogadásain kaphat segítséget!

Segítségét előre is megköszönve!

CSATOLMÁNY:  kerdoiv.docx

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara