FŐOLDAL

Értesítés

Értesítjük tisztelt ellátásban részesülőinket és a hozzátartozókat, az országos tisztifőorvos látogatási tilalmat rendelt el Magyarország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében az új koronavírus miatt 2020. március 08.-tól. A rendelkezés értelmében intézményünk idősek otthonában és a lakók részére jelenleg nyitva álló közösségi helyiségekben látogatási tilalom lépett érvénybe. A tilalom visszavonásig érvényes.  

A látogatási tilalom ideje alatt a gondozott állapotában bekövetkezett lényeges egészségügyi állapotromlás bekövetkeztekor, - mely állapot visszafordíthatatlan - a háziorvossal történt konzultációt követően az intézményvezető vagy a szakmai vezető ápoló írásos engedélyével a kapcsolattartó hozzátartozó tartózkodhat. Írásbeli engedély a fenti személyektől telefonon, vagy személyesen igényelhető.

A látogatási tilalom alatt fokozott biztonsági ellenőrzés lesz. A főépület és az idősotthoni lakórész közötti átjárás lezárásra került. Az intézmény területére gépjárművel behajtani kizárólag betegszállítás és áruszállítás céllal lehet. Személybejárás kizárólag a kiskapun, a főépület utca felőli bejárata felől engedélyezett. Az ellátottakkal kapcsolatos ügyintézés és pénztár változatlanul működik, a klub is üzemel, a főépületben kerültek elhelyezésre. Az intézményvető, adminisztrátor, szakmai vezető ápoló itt személyesen elérhető. A szokásos tájékoztatás, információáramlás telefonon keresztül is működik, továbbra is. Lakóink az új épületben étkeznek, azt a társalgót használják.  

A nemzetközi és országos járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük, hogy saját, illetve hozzátartozójuk érdekében működjenek velünk együtt!

Friss és hiteles információkat a https://www.nnk.gov.hu/ oldalon találhatnak.

Megértésüket, együttműködésüket és türelmüket köszönjük.          

                                                                                                 Turi Mária

                                                                                            intézményvezető